Wystarczy odpiąć tel czy trzeba vagiem to zrobic? Jeżeli vagie to czy znajdzie sie któryś z miłych formułowiczów z krakowa który ma vaga i mógłby odłączyć tel? Dobre piffko gwaratnowane
ja też zauważyłem niedawno - miałem wlaczone podgrzewanie na regulatorze lusterek...
wyczytaem tez w instrukcji ze podgrzewanie dziala kiedy jest wlaczone podgrzewanie tylnej szyby - czy to dodatkowa funkcja ? bo mam instrukcje od toura (orginalna byla w niezrozumialym jezyku - po dunsku) i nie wiem czy sa rozbieznosci w tej kwestii
i przy okazji sie podczepię - po jakim czasie czuc podgrzewanie siedzen - wlaczam na maxa - przekaznik pstryka, ale po minucie raczej nic nie czuje - moze bylo zacieplo, ale nie jestem pewien
funfel11, Jeżeli masz ustawianie lusterek gdzie są pozycje (L+P) (środkowa z ikonką grzania) i (P) i w środkowym położeniu grzeją się lustra. W wersji przed liftem nie było środkowego położenia i wtedy z tylną szybą chodziły lusterka.
A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
------------------------------------------------- Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Miałem to samo w Okcie z 97 roku, którą kupiłem od Niemca w 2008 jeżdżę do dziś z wielkim zadowoleniem. Lusterka były gorące bez względu na wszelkie manipulacje i ustawienia. Dałem na przegląd do znajomego mechanika przed każdorocznym przegladem technicznym do książeczki, nic o tym nie mówiąc. Mieli tak wyszykować auto, by przeszło przegląd. Wszystko załatwili bez mojego udziału. Lusterka się nie grzeją. Zauważyłem, że majstrowali coś przy włączniku ogrzewania tylnej szyby - było takie lekkie wygięcie po podważeniu. Sądzę, że to ten włącznik się przyciął bądź jego styki i cały czas podawały prąd, chociaż na oko było widać, że włącznik nie jest wciśnięty. Myślę, że to - to! Pozdrawiam
podobny "problem" zauważyłem :shock: - myślałem że ogrzewanie działa razem z tylną szybą, szybki wrzut do szukajki i temat z głowy.
po FL w O1 ogrzewanie wyłączasz ustawiając gałkę w pozycji "P" lub "L" (czyli sterowanie ustawieniem prawego lub lewego lusterka) na środku grzeje cały czas.....
niby pierdoła a lusterka gorące miałem ops:
Komentarz